Kia nieuws en modellen

U kunt hier alles van Kia bekijken.
Kia modellen, aanbiedingen en acties.

Online Taxatie

Vul uw gegevens hier in en ontvang direct de waarde van uw auto
Online Taxatie

Autobedrijf Kleverlaan, uw mobiliteit is onze prioriteit!

Autobedrijf Kleverlaan is merkdealer van Kia en is daarmee de Kia dealer voor de gehele Duin- en Bollenstreek! Maar u kunt bij ons ook, voor aanschaf óf onderhoud, terecht voor alle andere merken personen- en bedrijfswagens, nieuw en gebruikt. Zo kunt u in uw favoriete automerk rijden, terwijl u profiteert van de unieke service en kwaliteitsgarantie van Autobedrijf Kleverlaan. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor Private Lease, Operational / Financial Lease, finance, verzekeren én schadereparatie.

In Nederland staat Kia medio 2017 steevast in de top 5 van bestverkochte automerken, mede vanwege haar aansprekende nieuwe modellen, de milieuvriendelijke en zuinige Eco-Dynamics motoren en vooral ook de ongeëvenaarde 7 jarige fabrieksgarantie, een troefkaart van Kia die de klant hierdoor jarenlang zorgen vrij autorijden garandeert.

In onze showroom zijn alle nieuwe Kia modellen te bewonderen. U krijgt de mogelijkheid een proefrit te maken in de auto van uw keuze. Bent u op zoek naar een occasion, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, met een groot steeds wisselend aanbod in alle prijsklassen. Meer info over onze occasions vindt u onder het kopje "Verkoop".

Op onze website vindt u meer informatie over alle modellen en over ons bedrijf. Verder vindt u een compleet overzicht van onze occasions, u kunt vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen. Voor verdere informatie en een persoonlijk benadering, nodigen wij u graag uit in onze showroom, waar het Kleverlaan-team elke dag met veel passie voor u klaar staat!


We hebben op 6 maart 2015, ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan, een nieuwe logo onthuld.