Referenties

FitWomen Gym neemt sleutels nieuwe Kia Rio 1.0 T-GDi DynamicLine in ontvangst.

Vrijdag 13 oktober hebben we de 'officiele' foto mogen maken van de nieuwe Kia Rio van Stefanie Ravensbergen van FitWomen Gym uit Rijnsburg. Stefanie haar mooie aanwinst moest natuurlijk, voor de foto's, compleet gemaakt worden met de uitingen van FitWomen Gym, welke op 1 november officieel haar deuren opent. Deze unieke en kleinschalige trainingsstudio genaamd FitWomen Gym is vanaf 1 november geopend in Rijnsburg. Speciaal opgericht voor vrouwen die behoefte hebben aan persoonlijke en intensieve begeleiding zodat er ook écht doelen behaald gaan worden.  Dit door middel van coaching in o.a. voeding en fitness, de volledige begeleiding onder één dak! Wij wensen Stefanie veel goede en veilige kilometers toe met haar nieuwe Kia Rio én met haar bedrijf!

Autorijschool Immerzeel neemt sleutels Kia Cee'd 1.6 CRDi Business DynamicLine in ontvangst.
 
Na de start van Autorijschool Immerzeel met een Kia Rio, 3,5 jaar geleden, gaat vanaf 27 januari Autorijschool Immerzeel uit Noordwijkerhout de autorijlessen en examens geven in een mooie Kia Cee'd 1.6 CRDi Business DynamicLine. De Kia Rio heeft na vele kilometers dus plaats moeten maken voor zijn grote broer, de Kia Cee'd. We wensen Autorijschool Immerzeel en al de leerlingen veel mooie en vooral veilige kilometers toe.

Primefa neemt sleutels van nieuwe Kia Cee'd SW 1.6 GDi DynamicLine in ontvangst.

Eigenaar Hendrik van Duijn van Primefa uit Katwijk heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Cee'd SW 1.6 GDi DynamicLine met mooie 17" licht metalen velgen. Primefa staat voor een advies op maat op het gebied van printers, multifunctionals, scanoplossingen, en papiervernietigers.  Autobedrijf Kleverlaan wenst Hendrik veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Cee'd SW.

3 nieuwe Ford Transit Custom bussen afgeleverd aan Havaroo Bestratingen uit Noordwijkerhout.
 

Woensdag 4 januari hebben we 3 nieuwe Ford Transit Custom bedrijfswagens aan Havaroo Bestratingen uit Noordwijkerhout afgeleverd. Uniek in de samenwerking tussen Autobedrijf Kleverlaan en Havaroo is de jarenlange relatie op het gebied van wederzijdse gunning. De keuze was voor Hans, Tim en Chris van Roode dan ook snel gemaakt om de bussen te laten bestellen bij Autobedrijf Kleverlaan uit Noordwijkerhout.
Wij wensen Havaroo Bestratingen veel goede én vooral veilige kilometers toe met de bussen!


Eerste aflevering van de nieuwe Kia Niro Crossover Hybrid is een feit.

Woensdag 10 augustus was de dag dat Autobedrijf Kleverlaan de eerste, Kia Niro Crossover Hybrid mocht afleveren. Dhr. en Mevr. Oudshoorn uit Katwijk zijn de gelukkigen die de sleutels in ontvangst mochten nemen met de daarbij behorende bloemen... Dhr. en Mevr. Oudshoorn waren op zoek naar een mooie, sportieve én zuinige hoogzitter mét een automaat. Met de komst van het nieuwe model Niro was de keuze al snel gemaakt en is dan ook tot overeenstemming gekomen met Autobedrijf Kleverlaan. Als uitvoering is gekozen voor de Kia Niro 1.6 GDi Hybrid ExecutiveLine DCT6, die voorzien is van vele mooie/functionele opties én voorzien van vele veiligheidaspecten.
Autobedrijf Kleverlaan wenst de gelukkige rijders vele mooie en veilige kilometers toe! De Kia Niro heeft een vanaf prijs van € 24.995,- en is leverbaar in vele uitvoeringen.


Koffiehuis de Valk neemt sleutels van Kia Sportage 1.6 T-GDi in ontvangst.

Vrijdag 17 juni hebben we de sleutels mogen overhandigen van een nieuwe Kia Sportage 1.6 T-GDi GT-Line aan Dhr. en Mevr. Wouters van Koffiehuis de Valk in Oegstgeest. Koffiehuis De Valk, is een gezellig koffiehuis waar lekker gegeten en gedronken kan worden, maar ook voor diegene die een drankje willen drinken in het weekend zit je hier goed. Ga gerust eens langs aan de Rijnsburgerweg 52 in Oegstgeest. We wensen Dhr. en Mevr. Wouters vele mooie en gezonde kilometers toe!

Loonbedrijf K.J.E. van der Slot neemt sleutels Volkswagen Transporter 2.0 TDi Bluemotion in ontvangst.
 

Afgelopen week hebben wij een nieuwe Volkswagen Transporter 2.0 TDi BlueMotion mogen afleveren aan Chris en Dirk van der Slot van het gelijknamige Loonbedrijf K.J.E. van der Slot uit Noordwijkerhout. Loonbedrijf van der Slot is opgericht in januari 1945 en voert loonwerk en grondverzet uit in vooral de bloembollensector, in zowel de Bollenstreek (zandgrond) als in de Haarlemmermeer (kleigrond). Wij wensen Chris en Dirk veel mooie kilometers toe met hun nieuwste aanwinst voor het loonbedrijf.

Bege neemt sleutels Kia Cee'd Sportswagon 1.6 CRDi Business DynamicLine in ontvangst.

Dhr. Paulides van Bege Aandrijftechniek B.V. uit Sassenheim heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Cee'd Sportswagon 1.6 CRDi Business DynamicLine. Bege is wereldwijd een toeleverancier, voor diverse doelgroepen, onder andere voor de voedingsmiddelen-, verpakkings-, chemische- en transportindustrie en natuurlijk ook voor de visserij, machinebouw, farmacie en nutsbedrijven. Autobedrijf Kleverlaan wenst Bege veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Cee'd.

Peter Heemskerk van Transportbedrijf Peter Heemskerk neemt sleutels Kia Picanto ComfortLine in ontvangst

Eigenaar Peter Heemskerk van Transportbedrijf Peter Heemskerk uit Noordwijkerhout heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.0 ComfortLine met mooie matzwarte accenten zoals het dak, spiegels en licht metalen velgen. Autobedrijf Kleverlaan wenst Peter veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Picanto.

Time2Control neemt sleutels Kia Carens in ontvangst

Eigenaresse Annemieke Groeneveld van Time2Control uit Noordwijk (Z-H) heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Carens 1.6 GDi ExecutiveLine. Autobedrijf Kleverlaan wenst Annemieke veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Carens.

Cafetaria Turbo kiest voor Picanto

Dinsdag 3 februari was het dan eindelijk zover voor Gert en Cora van Heusden, eigenaren van Cafetaria Turbo in Hillegom. Die dag hebben ze bij Autobedrijf Kleverlaan hun Kia Picanto Navigator afgeleverd gekregen. Met de Picanto zal Cafetaria Turbo hun bestellingen, waaronder hun heerlijke verse friet, PICANTO’s enz, gaan rijden in Hillegom en omgeving. Kortom, wilt u echt lekker snacken? Dan kunt u bellen met 0252-524540. Autobedrijf Kleverlaan wenst Cafetaria Turbo vele mooie en veilige kilometers toe!

Rijschool Richard Nell neemt sleutels Kia Cee'd 1.6 CRDi GT-Line in ontvangst

Na de start van zijn bedrijf met een Kia Rio, 3,5 jaar geleden, gaat vanaf 1 februari Rijschool Richard Nell uit Warmond zijn autorijlessen en examens geven in een mooie Kia Cee'd 1.6 CRDi GT-Line. De Kia Rio heeft na vele kilometers dus plaats moeten maken voor zijn grote broer, de Kia Cee'd. We wensen Rijschool Richard Nell en al zijn leerlingen veel mooie en vooral veilige kilometers toe.

Amy van der Ham van Nanny Thuis neemt Kia Picanto 1.0 Comfort Pack in ontvangst

Eigenaresse Amy van der Ham van Nanny Thuis uit Noordwijk (Z-H) heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.0 Comfort Pack. Autobedrijf Kleverlaan wenst Amy veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Picanto.

Eliza Hemelop van i HAiR neemt sleutels Kia Picanto 1.0 Comfort Pack in ontvangst

Eliza Hemelop van i HAiR uit Hillegom, locatie Lansingerland, heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.0 Comfort Pack. De eigenaresse van i HAiR Marjo van de Wetering heeft eerder dit jaar al uit handen van Ronald Straathof de sleutels in ontvangst mogen nemen van de eerste Kia Picanto. Autobedrijf Kleverlaan wenst zowel Eliza als Marjo veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Picanto. 

John Mijnders van BB Dienstverlening neemt sleutels Kia Picanto Comfort Pack in ontvangst

John Mijnders van BB Dienstverlening uit Katwijk heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.0 Comfort Pack. Autobedrijf Kleverlaan wenst John Mijnders veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Picanto. Deze verkoop is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Erik-Jan Kleverlaan en John Mijnders tijdens een bijeenkomst op vrijdagochtend van BNI de Vuurbaak.

Dolf Heemskerk van Transportbedrijf Dolf Heemskerk neemt sleutels Kia Optima Hybrid Plus Pack in ontvangst

Dolf Heemskerk van Transportbedrijf Dolf Heemskerk uit Noordwijkerhout heeft samen met zijn zoon Peter de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Optima Hybrid Plus Pack. Autobedrijf Kleverlaan wenst Dolf Heemskerk veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Optima.


Madelon van Neerijnen van Topaz Munnekeweij neemt sleutels Kia Picanto Base Airco in ontvangst

Madelon van Neerijnen van Topaz locatie Munnekweij uit Noordwijkerhout heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.0 Base Airco. Autobedrijf Kleverlaan wenst Topaz veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Picanto.

Marjo v.d. Wetering van I-Hair neemt sleutels Kia Picanto Comfort Pack in ontvangst

Eigenaar Marjo v.d. Wetering van I-Hair uit Hillegom heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.0 Comfort Pack. Autobedrijf Kleverlaan wenst Marjo veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Picanto.

Simone Snieder, Irene Vogel en Alex Vogel ontvangen Kia Picanto van Opa en Oma Vogel
  
Simone Snieder (links) en Irene Vogel (midden) hebben zaterdag 24 maart 2012 de sleutels in ontvangst mogen nemen van hun nieuwe aangeschafte Kia Picanto 1.0 CVVT Comfort Pack modellen die ze cadeau hebben gehad van Opa en Oma Vogel. Ook hun neef/broer Alex heeft een Kia Picanto gekregen en heeft deze na het behalen van zijn rijbewijs zaterdag 20 april 2013 samen met Oma Vogel opgehaald. Oma Vogel is ondertussen ook de trotse eigenaar van een Kia Venga automaat geworden! Autobedrijf Kleverlaan wenst Simone, Irene, Alex én natuurlijk Oma Vogel veel goede en veilige kilometers toe met hun auto's.

Annemieke Groeneveld van Time2Control neemt sleutels Kia Picanto Design Edition in ontvangst

Eigenaar Annemieke Groeneveld van Time2Control uit Noordwijk (Z-H) heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.0 Design Edition. Autobedrijf Kleverlaan wenst Annemieke veel goede en
veilige kilometers toe met de Kia Picanto.


Henk Wesseling van Travel Counsellors neemt sleutels Kia Picanto Design Edition in ontvangst

Henk Wesseling van Travel Counsellors uit Hillegom heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.0 Design Edition. Autobedrijf Kleverlaan wenst Henk Wesseling veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Picanto. Deze verkoop is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Erik-Jan Kleverlaan en Henk Wesseling tijdens een bijeenkomst op vrijdagochtend van BNI de Vuurbaak.

Agro Techniek Holland neemt sleutels in ontvangst van 2 stuks Kia Cee'd SW Business Pack

Henny Groothedde (2e van rechts) en Frans Kortekaas (1e van links) van Agro Techniek Holland (ATH) gevestigd in Noordwijkerhout hebben uit handen van Erik-Jan Kleverlaan de sleutels in ontvangst mogen nemen van hun aangeschafte Kia Cee'd SW 1.6 GDi Business Pack. Op de foto staat rechts Bart Catsman (directeur ATH) die al in het bezit was van een Kia. Autobedrijf Kleverlaan wenst Henny en Frans veel goede en veilige kilometers toe met hun Kia Cee'd SW.

Schoonheidssalon Rosalie neemt sleutels in ontvangst Kia Picanto 1.0 Design Edition

Eigenaar Rosalie Noort van Schoonheidssalon Rosalie uit Valkenburg (Z-H) heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.0 Design Edition. Autobedrijf Kleverlaan wenst Rosalie veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Picanto.

Toetjée! neemt sleutels in ontvangst Kia Picanto 1.2 Plus Pack
 
Eigenaar Angelique Aniba van Toetjée! uit Voorhout heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.2 Plus Pack. Toetjée! is een Schoonheidsspecialiste en Pedicure gespecialiseerd in zoals op de foto te zien is "Feet-Hair en Skin". Met het oog op de feestdagen kunt u zeker contact opnemen met Toetjée! Autobedrijf Kleverlaan wenst Toetjée! veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Picanto.

Visrestaurant 't Crabbetje neemt sleutels in ontvangst van 2 stuks Kia Rio 1.2 CCVT Comfort Pack

Theo Guijt en Martijn v.d. Wouden van Visrestaurant 't Crabbetje gevestigd in Leiden en Delft hebben de sleutels in ontvangst mogen nemen van hun aangeschafte Kia Rio's 1.2 CVVT Comfort Pack. De jarige Tess Guijt mocht met haar vader mee en zo werd Tess haar 6e verjaardag helemaal een groot feest! Autobedrijf Kleverlaan wenst Theo en Martijn veel goede en veilige kilometers toe met hun Kia Rio's.

Rijschool v.d. Eijkel neemt sleutels in ontvangst Kia Sportage 1.7 CRDi X-ecutive Plus Pack

Mart v.d. Eijkel van de gelijknamige Rijschool v.d. Eijkel uit De Zilk heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van zijn aangeschafte Kia Sportage 1.7 CRDi X-ecutive Plus Pack, welke is aangepast tot lesauto. Autobedrijf Kleverlaan wenst Mart v.d. Eijkel én natuurlijk al zijn leerlingen veel goede en veilige kilometers toe met hun auto's.

NannyInc. neemt sleutels in ontvangst Kia Picanto 1.0 Comfort/Exterior Pack
 

Eigenaar Margot Duivenvoorden van NannyInc. uit Voorhout heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de aangeschafte Kia Picanto 1.0 Comfort/Exterior Pack. NannyInc. is een landelijk geregistreerd gastouderbureau. Het is een jong en enthousiast bedrijf dat Nanny’s werft, selecteert en bemiddelt tussen de Nanny en het gezin. Autobedrijf Kleverlaan wenst NannyInc. veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Picanto.

Rijschool Richard Nell neemt sleutels in ontvangst Kia Rio 1.4 CVVT Plus Pack
 
Richard Nell van de gelijknamige Rijschool Richard Nell uit Warmond heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van zijn aangeschafte Kia Rio 1.4 CCVT Plus Pack, welke is aangepast tot lesauto. Richard is met deze Kia Rio gestart als ondernemer en hoopt hier dus vele kilometers mee te gaan maken met zijn leerlingen. Autobedrijf Kleverlaan wenst Richard Nell én natuurlijk al zijn leerlingen veel goede en veilige kilometers toe met de Kia Rio.

Flexible Human Services neemt sleutels in ontvangst van 7 Kia Picanto's
 

Nico Geerlings van Flexible Human Services uit Noordwijkerhout heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van de door Flexible Human Services 7 aangeschafte Kia Picanto's 1.0 Base met Airconditioning. Autobedrijf Kleverlaan wenst Nico Geerlings, en natuurlijk de berijders veel goede en veilige kilometers toe met hun auto's.

Verkeersschool Emiel Hoek neemt sleutels in ontvangst 3e Kia Rio 1.1 CRDi
 

Emiel Hoek van de gelijknamige Verkeersschool Emiel Hoek uit Katwijk heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van zijn 3e aangeschafte Kia Rio 1.1 CRDi Plus Pack, welke is aangepast tot lesauto. Emiel heeft medio januari 2012 zijn eerste 2 Kia Rio's al in ontvangst mogen nemen en rijdt hier met alle tevredenheid in. Autobedrijf Kleverlaan wenst Emiel Hoek, de instructeurs én natuurlijk al zijn leerlingen veel goede en veilige kilometers toe met hun auto's. 

Ace Group Katwijk neemt Kia Cee'd in ontvangst

Jaap van Duijn van Ace Group gevestigd in Valkenburg (Z-H) heeft dinsdag 17 april de sleutels in ontvangst mogen nemen van een nieuw aangeschafte Kia Cee'd. Autobedrijf Kleverlaan wenst Ace Group veel goede en veilige kilometers toe met hun auto. Deze verkoop is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Erik-Jan Kleverlaan en Jaap van Duijn tijdens een bijeenkomst op vrijdagochtend van BNI de Vuurbaak.

SpotOnMedics neemt sleutels in ontvangst nieuwe Kia Rio

Leon Leeferink van SpotOnMedics gevestigd in Hoofddorp heeft dinsdag 10 april de sleutels in ontvangst mogen nemen van een nieuw aangeschafte Kia Rio 1.2 CVVT Comfort Pack. Autobedrijf Kleverlaan wenst SpotOnMedics veel goede en veilige kilometers toe met hun auto. Deze verkoop is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Tim Langeveld en Frans Rientjes tijdens een bijeenkomst op vrijdagochtend van BNI de Strandloper.

Koeleman Accountants & Belastingadviseurs neemt sleutels in ontvangst van 3 nieuwe Kia Picanto's
 
Fred Snelderwaard van Koeleman Accountants & Belastingadviseurs gevestigd in Voorhout en Hilversum heeft dinsdag 20 maart de sleutels in ontvangst mogen nemen van een drietal aangeschafte Kia Picanto 1.2 CVVT Comfort Pack modellen. Autobedrijf Kleverlaan wenst Koeleman Accountants & Belastingadviseurs veel goede en veilige kilometers toe met hun auto's. Dhr. Snelderwaard schreef tevens een mooie testimonial voor de samenwerking en overhandigde dit tijdens een bijeenkomst op vrijdagochtend van BNI de Strandloper aan Tim Langeveld.

On Stage Theaterschool neemt sleutels in ontvangst van nieuwe Kia Picanto

Chantal van der Klugt van On Stage Theaterschool gevestigd in Noordwijk heeft dinsdag 20 maart de sleutels in ontvangst mogen nemen van een aangeschafte Kia Picanto 1.2 CVVT Comfort/Exterior Pack model. Autobedrijf Kleverlaan wenst On Stage Theaterschool veel goede en veilige kilometers toe met hun auto's.

Fam. van Dongen ontvangt sleutels eerst verkocht Kia Rio 3-drs.
 
Afgelopen vrijdag 02 maart heeft de Familie van Dongen uit Noordwijkerhout de sleutels in ontvangst mogen nemen van de eerst verkochte Kia Rio 3-deurs. Autobedrijf Kleverlaan wenst de Familie van Dongen veel goede en veilige kilometers toe met hun nieuwe Kia en wil hun bij deze bedanken voor de heerlijke taart!

NWH Jobs neemt sleutels in ontvangst nieuwe Kia Sportage en Picanto

Dennis van Wieringen van NWH Jobs uit Noordwijkerhout heeft de sleutels in ontvangst mogen nemen van een nieuwe Kia Sportage en een Kia Picanto, welke natuurlijk zijn uitgevoerd in hun huiskleur Zwart met op de Picanto de bekende Oranje bestickering. NWH Jobs heeft met deze aanschaf in totaal 7 Kia's rijden. Autobedrijf Kleverlaan wenst NWH Jobs veel goede en veilige kilometers toe met hun auto's.

Fam. de Best ontvangt sleutels eerst verkocht Kia Picanto 3-drs.

Afgelopen vrijdag 25 november heeft de Familie de Best uit Katwijk de sleutels in ontvangst mogen nemen van de eerst verkochte Kia Picanto 3-deurs. Autobedrijf Kleverlaan wenst de Familie de Best veel goede en veilige kilometers toe met hun nieuwe Kia.

Jarige mevrouw Wapstra ontvangt nieuwe Kia Picanto op 11-11-'11.

Op vrijdag 11-11-2011 heeft mevrouw Wapstra uit Lisse de sleutels mogen ontvangen van de nieuwe Kia Picanto. Wat het helemaal speciaal maakte is dat mevrouw Wapstra jarig was op deze, zeker voor Noordwijkerhoutse carnavals begrippen, bijzondere datum! Autobedrijf Kleverlaan wenst mevrouw Wapstra veel goede en veilige kilometers toe met de nieuwe Kia.

Piet Warmerdam Makelaardij neemt Picanto in ontvangst
 
Piet Warmerdam van de gelijknamige makelaar nam donderdag 17 november zijn nieuwe Kia Picanto in ontvangst. Autobedrijf Kleverlaan wenst Piet Warmerdam Makelaardij veel goede en veilige kilometers toe met hun nieuwe Kia.