Neem contact met ons op

Werkplaats

Service
Naast de aankoop van nieuwe auto’s en occasions zorgt Autobedrijf Kleverlaan voor een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw auto. Ervaren en goed (bij)geschoolde monteurs werken met het grootste gemak aan alle merken auto's, of uw auto nieuw of oud is, hij is altijd in goede handen bij Autobedrijf Kleverlaan!

Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent. Het regelmatig aanbieden van uw auto voor onderhoud is essentieel voor de technische staat van uw auto. Door regelmatig uw auto aan te bieden kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen.

Vakkundige reparatie en diagnose.
Het kan altijd voorkomen: een defect aan uw auto. Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch opslaan. Diagnoseapparatuur kan daarop de fout of storing uit het geheugen uitlezen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren. Een reparatie op zich is al vervelend genoeg. Dan is het wel prettig dat u kunt rekenen op de kwaliteit van deze reparatie.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Naast de vakkennis van onze monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van de hoge kwaliteit. En dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijzen we! Banden bijvoorbeeld zijn bij ons niet duurder dan de zgn. bandenhandel, en het stukje aandacht en persoonlijk advies krijgt u er gratis bij.

Onderhoud op maat met een persoonlijk onderhoudsschema.
De service-adviseurs van Autobedrijf Kleverlaan bekijken samen met u welk onderhoud het best past bij uw rijgedrag, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de onderhoudsinterval van uw Kia. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw Kia voldoet aan het voorgeschreven onderhoud, zonder te veel te betalen. Vraag onze werkplaatsreceptie om meer informatie met betrekking tot het onderhoud én de onderhoudsprijzen van uw auto.

Klik hier voor uw Kia onderhoudsinterval per type.

MAXUS:
Voor de bedrijfswagens van MAXUS geldt een onderhoudsschema van maar liefst 32.000 km of ook weer eens per jaar. Voor een onderhoudsopgave en voor originele MAXUS onderdelen van uw MAXUS kunt u contact opnemen met onze werkplaatsreceptie.