Diensten

Bij Autobedrijf Kleverlaan streven wij altijd naar tevreden klanten. Daarom bieden wij, naast uw reguliere auto onderhoud en verkoop, verschillende diensten aan. Service vinden wij vanzelfsprekend!

Lease

Op zoek naar een lease auto of wilt u de mogelijkheden tot leasen bespreken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook voor Financial Lease en Private Lease!

Financiering

Steeds meer mensen geven bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan om de aankoop (deels) te financieren. Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten de beste service verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel. Neem voor meer informatie contact met ons op via verkoop@autobedrijfkleverlaan.nl.

Occasions Autobedrijf Kleverlaan

Garantie

Autobedrijf Kleverlaan verleent op de occasions 6 maanden BOVAG Garantie bij aanschaf van een volledig afleverpakket. BOVAG Garantie geldt voor occasions met een aankoopbedrag van minimaal €4500,-.

Vraag naar de voorwaarden welke bij ons ter inzage verkrijgbaar zijn.

Naast de BOVAG Garantie beschikken wij ook over de Kia fabrieksgarantie! Een Kia niet ouder dan 7 jaar en een km stand onder de 150.000, heeft nog gewoon resterende garantie onder het Kia label! De perfecte waarborg voor de kwaliteit en conditie van uw auto. Meer weten? Neem contact met ons op.

Verhuur bedrijfswagen

Gaat u verhuizen of wilt u spullen vervoeren, maar beschikt u niet over de juiste auto? Huur dan één van onze LDV Maxus bedrijfswagens. Vraag naar de scherpe tarieven bij een van onze medewerkers of 

bel naar 0252-37 37 24.

Vervangend vervoer

Bij een grote onderhoudsbeurt is het vervangende vervoer gratis. Bij een kleine onderhoudsbeurt rekenen wij hier een kleine vergoeding voor. Let op: de leenfiets is altijd voor niets!

Wilt u liever wachten? Ook dat kan bij ons. De wachtruimte heeft u de vrije beschikking over diverse soorten thee, koffie en chocomel en misschien wel nog belangrijker, gratis Wifi!

Kennismaken met Autobedrijf Kleverlaan? Kom gerust eens langs. U bent van harte welkom voor een kop koffie en aanvullende informatie.

Receptie Kia Kleverlaan

Eigenaar Erik-Jan Kleverlaan helpt een klant