Historie

Autobedrijf Kleverlaan is opgericht in 1975 door Aad en Monique Kleverlaan. Een tankstation met een beperkte ruimte voor reparaties en onderhoud was het begin van een succesvolle toekomst. Al snel werd het pand te klein en werd er besloten om een extra pand aan de Vlashoven te bouwen en te gebruiken als showroom.

In 1979 werd de nieuwe showroom aan de Vlashoven geopend. Reparaties en onderhoud gebeurde nog altijd bij het tankstation, maar dit bleek inefficiënt te zijn. Daarom werd er in 1984 besloten om een nieuwe werkplaats te bouwen bij de showroom aan de Vlashoven en werd het oude tankstation verkocht. Op deze manier kwam alles onder een dak. In deze jaren werd Autobedrijf Kleverlaan ook dealer van Lada. Enkele jaren later werd besloten om Kia dealer te worden. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds verbonden met dit prachtige merk!

historie.jpg

Het pand van Autobedrijf Kleverlaan aan de Vlashoven

In 1997 deed zich hetzelfde probleem voor als in 1979: Autobedrijf Kleverlaan was uit z’n voegen gegroeid. Daarom werd op 10 augustus 1997 de eerste paal de grond in geslagen op het nieuwe bedrijventerrein Gravendam en op 23 oktober 1998 werd er een nieuw pand in gebruik genomen. Inmiddels is Autobedrijf Kleverlaan al meer dan twee decennia gevestigd aan de Gieterij.

In 2015 werd er ter gelegenheid aan ons 40-jarige bestaan een nieuw logo onthuld:

Wilt u kennismaken met ons bedrijf? Wij nodigen u graag uit in onze showroom, waar ons team elke dag met veel passie voor u klaar staat!

historie 2.jpg

Het huidige pand van Autobedrijf Kleverlaan