over-ons-2.jpg

Over Autobedrijf Kleverlaan

  1. Aan de rotonde van de Gieterij - 's Gravendamseweg vindt u Autobedrijf Kleverlaan. Dé entree van bloembollendorp Noordwijkerhout waar wij op deze prachige zichtlocatie ons best doen om u mobiel te houden. Herkenbaar is de rode band aan de gevel! Als voormalig Kia dealer en tegenwoordig als Kia Erkend Reparateur, mogen wij voor de Duin- en Bollenstreek dit prachtige automerk onderhouden en vertegenwoordigen.

Verkoop

In onze showroom zijn diverse Kia modellen te bewonderen. Uiteraard is er de mogelijkheid om een proefrit te maken in één van de demostratieauto's. Bent u op zoek naar een occasion? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Staat uw gewenste occasion niet in ons aanbod, maar heeft u deze elders zien staan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Werkplaats

Kia heeft voor ons dan wel geen geheimen, maar ook andere automerken en/of campers kunnen terecht in onze ruime werkplaats. Wij staan garant voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

BOVAG

Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.