Werkplaats

Van oudsher is Autobedrijf Kleverlaan een universeel garagebedrijf waar men met elk merk auto terecht kan! Dit is tot op de dag van vandaag niet anders! Naast de verkoop van nieuwe Kia's en occasions zorgen wij ook voor een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw auto. Onze goed geschoolde monteurs werken met het grootste gemak aan alle merken auto’s. Uw auto is altijd in goede handen bij Autobedrijf Kleverlaan.

Wij verzorgen graag het onderhoud, APK en reparatie van uw auto, ongeacht welk merk. Daarnaast kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Zomer- en winterbandenwissel
  • Aircoservice
  • Uitlijnen
  • Schadeherstel
  • Storingsdiagnose
  • Zomer- en wintercheck
  • Navigatie updates
  • Speciale persoonlijke aanpassingswensen op aanvraag

Werkplaats Autobedrijf Kleverlaan

In onze moderne werkplaats is plek voor elk merk en type auto

APK

In Nederland worden auto’s met een benzinemotor vanaf 4 jaar oud gekeurd volgens wettelijk vastgestelde eisen op veiligheids- en milieugebied. Bij auto's met een dieselmotor is dit overigens 3 jaar.  Weten wanneer uw auto gekeurd moet worden? Check hier uw APK-vervaldatum.

Onderhoud

Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent wat erg belangrijk is voor uw veiligheid.

Reparatie en diagnose

Moderne auto’s hebben krijgen meer en meer elektronica om maar niet te spreken van de volledig elektrische voertuigen. Een storing of defect wordt automatisch opgeslagen in het geheugen. Met diagnoseapparatuur kan de fout of storing uit het geheugen gelezen worden. Maar gelukkig hebben we ook nog steeds veel kennis en kunde in huis om de wat oudere auto's te onderhouden en repareren.

Onderhoud op maat

Onze service adviseurs bekijken samen met u welk onderhoud het beste past bij uw rijgedrag. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw auto voldoet aan het voorgeschreven onderhoud, zonder teveel te betalen. Klik hier voor uw Kia onderhoudsinterval.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via werkplaats@autobedrijfkleverlaan.nl of bel naar 0252 37 37 24. Wij helpen u graag!

Monteurs Kia Kleverlaan

Monteurs aan het werk bij Autobedrijf Kleverlaan