navi-update.jpg

Navigatie updates

Heb je een origineel LG-navigatiesysteem in jouw Kia? Profiteer dan van de levenslange kaartupdates van Kia. Is jouw Kia volgens onderhoudsschema bij de Kia-dealer onderhouden? En ligt de eerste registratie datum na 1 september 2013? Dan kun je gebruik maken van deze kaartupdates. Ook indien er al eerder een kaartupdate is aangeschaft voor jouw Kia, kun je onder voorwaarden gebruik maken van deze service. Vraag de Kia-dealer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Kaartupdates zijn onmisbaar

Om je Kia navigatiesysteem actueel te houden, zal je met enige regelmaat een kaartupdate moeten laten uitvoeren. Zo houd jij het navigatiesysteem up-to-date met veranderende verkeerssituaties. Zoals nieuwe wegen, rotondes of benzinestations.

Alleen met actuele kaarten krijgt u de beste route en betrouwbare alternatieven. Kaartupdates worden doorgaans eenmaal per jaar uitgegeven en zijn alleen verkrijgbaar en te installeren via de officiële Kia-dealer of Kia-reparateur. Vraag bij de officiële Kia-dealer na of jouw Kia in aanmerking komt.

De Kia-dealer informeert wanneer jouw navigatiesysteem moet worden ge-update. Daarnaast is het mogelijk om bij de onderhoudsbeurt het navigatiesysteem te laten updaten.